Verzekerings opties

Camper verzekerings opties


Onze verzekerings opties zijn zo ontworpen om problemen achteraf te voorkomen. Verzekerings opties bij het huren van een camper in Nieuw ZeelandDe basis huurprijs is inclusief een uitgebreide verzekeringsdekking, zodat je de op weg kan wetende dat je verzekerd bent in het ongunstige geval van een ongeval.


Dekking

Onze standaard verzekering dekt onvoorziene schade aan het voertuig en daaruit voortvloeiende aansprakelijkheid indien het voertuig iemand anders eigendommen beschadigd of verwondt tijdens het rijden, zolang je je niet nalatig of onverantwoord heb gedragen (voor meer details wat betreft de verzekerings uitsluitingen, zie onze algemene voorwaarden) In tegenstelling tot veel andere camper verhuurbedrijven, dekken we ook dak- en bodem- schade (de meest voorkomende ongevallen), een enkelzijdig ongeval (bv. Als je achteruit tegen een boom rijdt op een camping), sleep-en herstel- schade, alsmede tegen diefstal, brand en vandalisme – vrijwel alles.


Aansprakelijkheid

Als het voertuig beschadigd is, bent je verplicht om bij te dragen aan de kosten voor reparatie-werkzaamheden of vervanging tot maximaal het eigen risico. Voor alle voertuigen in onze verhuurvloot is het eigen risico NZ $5000. Je kunt het eigen risico verlagen door een van de volgende opties te kiezen:  

Wij bieden de volgende Verzekerings Opties:

[table file=”https://www.camper-verhuur-nieuwzeeland.nl/wp-content/uploads/Eigen-risico.csv”][/table]*RUC = Diesel toeslag

We weten dat de meeste klanten van Bay of Islands Campervans zeer goede chauffeurs zijn. Zelfs als je nog nooit een ongeval gehad hebt is het belangrijk om te weten dat het besturen van een camper of rijden in het buitenland (aan de andere kant van de weg) aanzienlijk meer risico’s met zich meebrengt dan normaliter thuis. Om die reden adviseren we de All Inclusive verzekering optie af te sluiten, zodat je onbezorgd kunt genieten van je Nieuw-Zeeland rondreis.


Waarom zou ik een All Inclusive Verzekering nemen?


Als je kiest voor ‘All Inclusive’ verzekering heb je zekerheid:

 • Geen eigen risico te betalen indien je de camper beschadigd (afhankelijk van algemene voorwaarden).
 • Je krijgt waar voor je geld. Niet alleen geen eigen risico betalen indien uw huur camper beschadigd, maar je krijgt ook extra’s
  • Inclusief Dieseltoeslag (RUC)
  • 1GB Internet data per week
  • Voorruit verzekerd
  • Banden verzekerd
  • Toll wegen
  • Toilet Chemicaliën


Indien je voor ‘Standard Cover’ verzekering kiest, bedenk dan:

 • De kans op schades aan campers is hoger dan aan auto’s, vooral omdat de afmetingen van campers anders zijn dan waarmee je normaal gewend bent te rijden.
 • Conditie van NZ wegen en wegenbouw methoden veroorzaken vaker schade aan het voertuig dan in vele andere landen. Zelfs op de hoofdwegen ligt vaak los grind (ruitschade)
 • De te betalen borg bij het ophalen is gelijk aan het eigen risico (NZ $5000)
 • Het kan zijn dat de dagelijkse huur doorbetaald moet worden voor elke dag dat het voertuig van de weg is voor reparaties.
 • Aangezien het verzekeren van motorvoertuigen niet verplicht is in Nieuw-Zeeland kunnen kosten veroorzaakt door een derde mogelijk alsnog voor jou rekening zijn. Ongeveer 250.000 bestuurders rijden op Nieuw-Zeelandse wegen zonder verzekering.
 • Het eigen risico moet opnieuw betaald worden op het moment van een ongeval, ongeacht de dekking die door je eventueel hebt via een onafhankelijke reisverzekering.
 • Dieseltoeslag (RUC) achteraf te betalen, berekend per gereden kilometer.Indien je voor Extra Cover verzekering kiest, bedenk dan:

 • Voorruit schade is heel gebruikelijk. De gemiddelde kosten van reparatie van een voorruit ster is NZ$55 en voorruit vervanging tot NZ$600.
 • Dieseltoeslag (RUC) achteraf te betalen, berekend per gereden kilometer.Indien je voor Maxi Cover verzekering kiest:

 • Gemoedsrust te weten dat uw maximale aansprakelijkheid in geval van schade aan de camper niet meer dan $ 450 is
 • Inclusief Dieseltoeslag (RUC)Dus: Indien je voor All Inclusive verzekering kiest:

 • Naast gemoedsrust dat je volledig gedekt bent in geval van onvoorziene schade aan de camper, ontvangt je ook gratis internet data en hoef je achteraf niet de dieseltoeslag te betalen.

Houd er rekening mee dat de verzekering afgesloten via Bay of Islands Campervans Ltd. nietig verklaard wordt als een of meerdere voorwaarden van de huurovereenkomst geschonden worden. Voor meer informatie, lees onze algemene voorwaarden. Je kunt een verzekerings-optie afsluiten op het moment van boeking of op enig moment tot en met de dag waarop de camper opgehaald wordt. Als je het nog niet zeker weet, bespreek het dan gewoon bij de overdracht. We nemen graag de mogelijkheden met je door.


Borg betaling

Als je kiest voor ‘Standard Cover’ verzekering, is er een borg van NZ$ 5000 nodig op het moment dat je de camper ophaalt. Bedrag is gelijk aan het te betalen eigen risico wanneer het voertuig is beschadigd of betrokken is bij een ongeval, of indien niet wordt teruggebracht naar de afgesproken locatie, op de afgesproken datum en tijd. Als je kiest voor een van onze andere verzekerings opties, is de te betalen borg slechts NZ$500. De borg kan betaald worden per bank of Creditcard.


Reisverzekering

Wij raden altijd aan een uitgebreide reisverzekering af te sluiten. Dit zal je dekken voor evenementen zoals ziekte, reis annulering, vertraging of gemiste aansluiting, beschadiging of diefstal van persoonlijke spullen, verloren of gestolen reisdocumenten, persoonlijke ongevallen en persoonlijke aansprakelijkheid.

Duidelijke verzekerings opties

Mocht je ondanks bovenstaande uitleg nog vragen hebben over onze verzekerings opties dan horen we het graag via ons contactformulier Terug naar homepage camper huren Nieuw Zeeland

Print Friendly, PDF & Email