bijkomende kosten

Bij het afsluiten van de ‘Full Cover’ verzekering zijn heffingen als dieseltoeslag inbegrepen, evenals andere voordelen zoals ‘nul’ eigen risico en internetdata.

Bijkomende kosten Dieseltoeslag

We werken hard om onze camperhuur tarieven zo laag mogelijk te houden. Ben je van plan korte afstanden te reizen, dan wil je niet wilt hetzelfde moeten betalen als iemand die elke dag veel kilometers maakt. Vandaar dat we kilometer afhankelijke belasting op dieselvoertuigen uit van onze standaard tarieven hebben gehaald. Aangezien onze dieseltoeslag is gebaseerd op de werkelijke gereden kilometers in je camper, betaal je alleen voor wat je gebruikt.

De dieseltoeslag is verschuldigd aan het einde van de huurperiode, tenzij je hebt gekozen voor de ‘Full Cover’ verzekering, in welk geval alle kosten zijn inbegrepen. De dieseltoeslag wordt berekend tegen hetzelfde tarief als de overheid ons berekend:

  • NZ$5.58 per 100km

Diesel is gemiddeld 30% goedkoper dan benzine in Nieuw Zeeland. Ondanks de dieseltoeslag ben je goedkoper uit dan met een benzine motor!

Bijkomende kosten Internet data

Wij bieden een prepaid Wi-Fi systeem.

Data tegoed is 30 dagen geldig of als verbruikt (wat eerst komt) Om te bepalen hoeveel data te kopen een paar voorbeelden:

  • Internetten (surfing) ongeveer 13MB per uur
  • Email met Outlook: De meeste tekst e-mails zijn tussen de 3 en 10kb,
    een HTML email is vaak tussen de 50 en 150KB
  • Muziek downloaden (MP3) gemiddeld 4,5 MB per bestand
  • Youtube 131MB per uur
  • Skype 50 to 72MB per uur

Wij bieden 3 pakketten aan:

Pakket naam Data (max 30 dagen te gebruiken) Prijs
Broadband Mailer 100MB NZ$30
Broadband Surfer 512MB NZ$60
Broadband Freedom 2GB (2048MB) NZ$80


Kies voor de ‘Full Cover’ verzekering, en alle extra kosten (ook internet data) zijn inbegrepen, evenals andere voordelen zoals geen eigen risico.

Duidelijkheid over de bijkomende kosten!

Print Friendly, PDF & Email