Over ons

Over ons: Bay of Islands CampervansCamperverhuur Nieuw Zeeland Rob en Niek

Wij zijn een kleinschalig camperverhuur bedrijf in Nieuw Zeeland, gevestigd te Paihia, een ‘must see’ lokatie in Nieuw-Zeeland. Ons doel is zeer complete campers aan te bieden zodat alles wat je mee hoeft te brengen niet veel meer is dan  je camera en kleding. Kies voor ons en je kunt rekenen op onze kennis en persoonlijke aandacht. Wij hebben veel gereisd in Nieuw-Zeeland en weten waar ‘locals‘ komen,waar te verblijven, te eten of wat te bezoeken en willen deze ervaringen graag met je delen.

Vertel ons je persoonlijke voorkeur (strand, wandelen, vissen, sportactiviteiten) en wij helpen met het plannen van je persoonlijke route. Beginnen en eindigen waar je maar wilt.

Accommodation Paihia: Baystay bed and breakfast:

Kies je voor onze thuisbasis, de Bay of Islands, dan bieden wij transport vanaf Auckland, de 1e nacht Baystay B&B inclusief diner en ontbijt gratis aan, zodat je ontspannen en verfrist je vakantie kunt beginnen.

Camper huren met persoonlijke Service

Kiezen voor een kleinschalig camperverhuur bedrijf betekent praten met dezelfde persoon op elk moment. Wij besteden aandacht aan details en zorgen ervoor dat wat jij belangrijk vindt ook gebeurt. Speciale verzoeken zijn voor ons een uitdaging, nooit een probleem.

  • Gepersonaliseerde route planning
  • Speciale verzoeken – geen probleem!
  • We besteden aandacht aan details
  • We streven binnen 24 uur op e-mails te reageren
  • Telefonisch contact geen probleem, wij bellen je graag.

Wij horen graag van je, Cheers, Niek en Rob Terug naar camper huren Nieuw Zeeland homepage

Print Friendly, PDF & Email