Zwemmen met dolfijnen

08/09/2013 Uit Door

Zwemmen met dolfijnen  in Nieuw Zeeland doe je bij ons om de hoek in Paihia

Zwemmen met dolfijnen:

(En walvissen kijken) kan op veel plaatsen in Nieuw-Zeeland.

Hierboven de Dusky Dolphin (Lagenorhynchus obscurus), een kleine tot middelgrote dolfijn die in het bijzonder houdt van de kustwateren rond Nieuw-Zeeland. Deze soort is bekend om zijn opmerkelijke acrobatiek.

Dolfijnen om de hoek:

Met 1 van de warmste water temperaturen van Nieuw-Zeeland is de Bay of Islands een natuurlijk wonderland, waar je  de tuimelaar en andere dolfijnen, walvissen, zeehonden, pingu├»ns en tevens een breed scala aan vogels tegen komt.

Northland’s Subtropisch klimaat maakt de Bay of Islands de perfecte bestemming om in elk jaargetij te bezoeken en om te zwemmen met dolfijnen. Vissen op Snapper of op Kingfish en zelfs vissen op Zwaardvis het kan allemaal.

Genoeg te doen, grote lokale wijn, heerlijk eten, 1 van de beste Limoncello’s van de wereld komt uit de Bay of Islands (Lemon-Z) warme gastvrijheid en prachtig landschap, het is een streek ondergedompeld in geschiedenis en cultuur, kortom: niet te missen. De twee oudste gebouwen van Nieuw Zeeland, Russell (was de eerste hoofdstad van Nieuw Zeeland)  je vindt het allemaal in het het noorden van Nieuw Zeeland.

Relaxen aan het strand en een verfrissende duik nemen aan het strand in Paihia of Long Beach in Russell is natuurlijk ook mogelijk om volledig to rust te komen…

Wij heten u welkom in de geboorteplaats van onze natie.

Zwemmen met dolfijnen doe je in de Bay of Islands.

Print Friendly, PDF & Email