Seeker Camper

Campervan Seeker New Zealand [tab name=”DETAILS”] De Seeker camper  is voorzien van alle gemakken die je verwacht, terwijl de dieselmotor een besparing tot wel 30% op de brandstofkosten mogelijk maakt ten opzichte van een benzinemotor. De automatische versnellingsbak maakt het rijden in deze complete camper makkelijk en comfortable. Als je liever schakelt dan kan dan ook! Zelfs aan cruise control is gedacht. De Seeker is een slag groter dan de Nexxo, hierdoor konden we deze camper voorzien van een grotere koelkast met apart vriesvak en het vaste bed is èèn van de ruimste in zijn soort 205×135 cm Uiteraard ontbreekt de douche/toilet niet in deze camper en de camper heeft zelf een oven/grill die ook als je “in the middle of nowhere” zijn diensten bewijst.
Speciale kenmerken

✓ Gebouwd met oog voor detail en comfort

Volledig uitgeruste keuken met 3-pits gasstel, oven/grill en grote koelkast.

✓ Vast 2 persoonsbed.

✓ Toilet, douche

✓ 100% gecertificeerd – geschikt voor vrij kamperen waar toegestaan.( Twee huis accu’s)

Uitermate geschikt voor:

✓ Avontuurlijk kamperen.

✓ Ontdekken van afgelegen lokaties door geheel Nieuw Zeeland.

✓ Freedom Camping en DOC campings.

✓ Meerdere dagen “off grid” zijn.

[/tab][tab name=”INCLUSIEF”] [table file=”https://www.camper-verhuur-nieuwzeeland.nl/wp-content/uploads/Inclusief.csv”][/table][/tab] [tab name=”SPECS”] [table file=”https://www.camper-verhuur-nieuwzeeland.nl/wp-content/uploads/seeker-camper.csv”][/table][/tab] [tab name=”360° VIEW”] Virtuele tour Seeker Motorhome. camper virtuele tour

Is er een betere manier om de Seeker te beleven?JA! door er zelf een te boeken! Platte grond Seeker dag en nacht, Ombouw niet Sunlight_T64_floorplannoodzakelijk.

 

 

[/tab] [end_tabset]

Print Friendly, PDF & Email