Leuke Nieuw-Zeeland rondreis routes

16/11/2013 Uit Door

Onderstaande informatie hebben wij met toestemming overgenomen van reizenin-nieuw-zeeland.nl. Een website van Eva en Dylan die in 2010/11 een rondreis door Nieuw Zeeland hebben gemaakt. Leuk om te lezen en wellicht handige tips!

Campervakantie Nieuw Zeeland

Één van de meest lastige vraagstukken als je een Nieuw-Zeeland rondreis gaat maken is wat wil en kan ik allemaal zien in het tijdsbestek dat ik heb in dit prachtige land. Maar misschien nog wel moeilijker is om dan met een goede reisroute te komen! De infrastructuur is niet overal zoals wij zijn gewend en de wegen zijn wat beperkter als in Nederland. Het land op de juiste manier ‘tackelen’ is dus essentieel als je niets wil missen van al het schoons.

Om ervoor te zorgen dat je jouw rondreis door Nieuw-Zeeland zo optimaal mogelijk kan indelen zijn er op Reizenin-Nieuw-Zeeland.nl een aantal leuke reisroutes gemaakt. Er zijn drie routes samengesteld op basis van de tijdsbestek die beschikbaar is. Zo neemt de reisroute van 2 tot 3 weken je mee langs de meeste hoogte punten van zowel het Noord- als Zuidereiland. Met deze route krijg je een goed beeld van wat het land te bieden heeft. Een ideale route voor een vakantie in Nieuw-Zeeland.
Heb je langer de tijd en ga je voor een uitgebreide rondreis neem dan een kijkje bij de reisroute van 4 tot 8 weken, hierin zitten nog meer hoogte punten verwerkt voor een nagenoeg complete reis; van het meest noordelijke punt tot het meest zuidelijke punt van Nieuw-Zeeland. Wil je het gevoel hebben dat je het hele land hebt gezien? Bekijk dan de reisroute voor 8+ weken.

Print Friendly, PDF & Email