Boeking info

Wanneer je bij ons boekt, beloven we je de beste vakantie, met de mooiste blijvende herinneringen. Routes in Nieuw Zeeland, wij helpen je graag

Boeking info: Tarieven, vergoedingen en kosten

We hebben geprobeerd om onze prijzen zo eenvoudig en transparant mogelijk te houden. Alle verschuldigde vergoedingen en kosten zijn gecombineerd in de dagelijkse huur, inbegrepen zijn onbeperkte kilometers en all risk verzekering (eigen risico / borg van toepassing), luchthaven transfers, linnen, bestek, servies, en andere keuken apparatuur, volle gasfles, route planning en Goods & Services Tax (BTW). Wij bieden ook een aantal opties voor het verlagen van je aansprakelijkheid voor het geval de camper word beschadigd.

Boeking info: Dieseltoeslag

We werken hard om onze tarieven zo laag mogelijk te houden. Vandaar dat we niet alles op een hoop gooien, maar de dieseltoeslag (heffingen op het weggebruik) uit onze standaardtarieven hebben gehaald. De dieseltoeslag is gebaseerd op de werkelijke afgelegde kilometers, zodat je alleen betaalt voor wat je gebruikt.

Boeking info: Wat gaat het kosten?

Wij hebben geen automatisch beschikbaarheids- en reserverings- systeem, wij willen graag elke aanvraag op maat aanbieden. OK, het duurt misschien iets langer voor je de offerte ontvangt, je zult niet teleurgesteld zijn! Doorgaans ontvang je jouw offerte binnen enkele uren, in ieder geval binnen 24 uur.

Terug naar homepage camper huren Nieuw Zeeland

Print Friendly, PDF & Email