Campers

Compact, maar slim ingerichte 2 persoons campers voor camperhuur in Nieuw Zeeland, daarin zijn wij gespecialiseerd.

Inmiddels is onze nieuwe website online met alle up-to-date informatie Camper huren Nieuw Zeeland

Onze campers in Nieuw Zeeland zijn compleet!

Wij verhuren betrouwbare Europese  gebouwde Campers. Beide modellen zijn zowel compact als volledig uitgerust, ideaal voor de smalle, bochtige wegen van Nieuw-Zeeland. Onze klanten krijgen veel bekijks en complimenten tijdens hun camper-rondreis door Nieuw Zeeland (van andere huurders uit meestal grotere maar minder praktisch en minder compleet in- uit-geruste campers). Klik op onderstaande foto’s  om alle informatie te lezen over deze twee unieke ‘motorhomes’. Beide hebben hun unieke eigenschappen.

Onze Campers

Seeker motorhome new zealandCamper-nieuw-zeeland-explorerWij horen graag van je! Hoewel wij streven zoveel mogelijk informatie op deze website te geven, maar: De beste manier om te beginnen met het plannen van een vakantie naar Nieuw-Zeeland is een gepersonaliseerde offerte aan te vragen.

Onze campers zijn eenvoudig om te rijden en zijn voorzien van alle extra veiligheid die je van een moderne auto mag verwachten, waaronder ABS en airbags. Er zijn geen beperkingen aan de maximumsnelheid (100km/hr) Als je je bewust bent van de hoogte en het feit dat je breder bent dan een normale auto is het als rijden in een normale auto!
Alle voertuigen zijn volledig uitgerust met: Kussens & Dekbedden, Lakens (2x), Handdoeken (4x), kookgerei, potten / pannen / Koekenpan, Borden en kommen, kopjes en glazen, Elektrische Waterkoker, Schaar, vaatdoekje, afwasborstel, thee &  handdoeken, Elektrische Broodrooster, bestek, blikopener, koffiezet, snijplank, Kledinghangers, Waslijn & Knijpers, Emmer, Stoffer & Blik, brandblusser, Vuil & Vers Water slang, Volle LPG fles, NZ mobiele telefoon en WIFI internet Afhankelijk van verzekerings optie die je kiest is internet betaald of niet.
Om gemakkelijk de weg te vinden : Alle campers, motorhomes hebben GPS-navigatie (zonder bijbetaling!) Naast de GPS is er een gedetailleerde HEMA wegenkaart waarin aangegeven campings, DOC-campings, dump stations en bezienswaardigheden.
Alle campers hebben een documenten safe om paspoort ed. veilig in op te bergen. Wij raden aan geen (emotioneel)waardevolle sieraden ed. mee te nemen op reis.
Omdat onze campers zijn gecertificeerd mag je vrij kamperen op plaatsen waar dat is toegestaan. Respecteer a.u.b. plaatselijke verordeningen.
Alle campers van Bay of Islands Campervans zijn goed geïsoleerd en verwarmd, hetzij door diesel hetelucht (Nexxo) of gas hetelucht (Seeker). Voor het reizen in de winter zijn beide campers uitermate geschikt Airconditioning is aanwezig in de bestuurderscabine tijdens het rijden. De airconditioning kan alleen worden gebruikt wanneer de motor-motor draait.
Sorry, in onze campers mag niet gerookt worden!
In het algemeen kun je voor maximaal 48 uur van alle faciliteiten gebruik maken zonder aangesloten te zijn op net-stroom. Het hangt natuurlijk ook af van welke apparaten je gebruikt, hoe vaak en hoeveel je rijdt (tijdens het rijden worden de accu’s bijgeladen) We raden aan elke tweede of derde nacht te overnachten op een powered site om de accu’s volledig op te laden. De auto wordt aangedreven door een andere batterij, dus zelfs wanneer de huis batterij leeg is, ben je in staat de motor te starten.
De koelkast, verlichting in het woonvertrek, de waterpomp en TV / DVD-speler werken gewoon. De oven/grill in de Seeker werkt ook zonder aangesloten te zijn op 230V Netstroom is nodig voor de magnetron (Nexxo), en verder alles dat moet worden aangesloten op 230V zoals als een computer of telefoon oplader. Uiteraard werkt de Boiler voor het hete water en de heteluchtverwarming in beide modellen ook zonder 230V.
In de beide modellen camper kan een iPod, MP3-speler of iPhone ingeplugd worden in het entertainment-systeem via mini usb or bluetooth.
De Nexxo en Seeker zijn uitgerust met een TV / DVD-speler Nieuw Zeeland heeft zeer beperkte TV ontvangst vanwege z’n uitgestrektheid en heuvelachtig landschap. De tv is ideaal om een DVD-film af te spelen, TV kijken kan vaak alleen in de buurt van grotere steden. Om veiligheidsredenen, is tv kijken tijdens het rijden niet toegestaan!
Alle Bay of Islands Campervans hebben een vast bed, dit betekent dat je niet iedere avond je zitje moet verbouwen om te gaan slapen!
  • Nexxo:       202*132
  • Seeker:   205*135

Campers in Nieuw Zeeland: Huur zonder zorgen!

Terug naar de homepage : Camper huren Nieuw Zeeland

Camperverhuur in Nieuw Zeeland, verschillende type campers\

 
 

Print Friendly, PDF & Email