Camper ervaringen

13/02/2013 Uit Door

Camper ervaringen in Nieuw Zeeland

De camper is heel goed bevallen, elke avond stond ons bed gereed (een goede matras), de laptop, wifi, telefoon, bbq, alles werkte naar behoren. De camper is zeer wendbaar en overal te parkeren. Als we vragen hadden, konden we altijd bij Nick en Rob terecht. Met weemoed denken we terug aan onze geweldige vakantie. Mochten we nog een keer naar Nieuw Zeeland gaan, zullen we zeker bij Rob en Nick boeken. Nieuw Zeeland, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.

Durk en Rieka

Review, camper ervaringen


Gedurende 6 weken en 6.000 km is de Mitsubishi Explorer van ‘Bay of Islands Campervans’ ons thuis geweest. Een geweldige ervaring! Het begon eigenlijk al vorig jaar toen wij contact opnamen met Niek en Rob. Zij waren uiterst toeschietelijk met tips en hebben ons verschillende sites gestuurd van o.a.zeilcharters in Paihia.

bay of islands nieuw zeeland camper ervaringen

Luchtfoto Bay of Islands Nieuw Zeeland

Ook dat een dag zeilen in de Bay of Islands was een unieke ervaring.
De camper, een relatief kleine en handzame camper voor 2-4 personen, was tot in de details geweldig.En details zijn juist belangrijk zijn om je verblijf aangenaam te maken. Voor onze 1.75m lengte was het dubbele bed boven de kabine uitstekend. Fijn dat er een WC in de camper zat, 3 pits gasfornuis met oven en warm en koud stromend water.

Wij vonden ook Wifi aan boord heel handig voor de smartphones en de iPad aangezien onze kinderen in huurauto’s en tentjes meereisden. Campings waren over het algemeen geweldig met de centrale keukens waar je weer leuke mensen ontmoet en goed sanitair, ook op eenvoudige campings. (Links) rijden in de camper was even wennen, maar door z’n handelbare maat heel goed te doen. Het verbruik van 1 op 10 l diesel vonden wij heel redelijk.

Jammer dat we hem niet mee naar huis konden nemen. Het was een topervaring.

Elly en Bert

Opmerking: Boek je dag zeilen of een dolfijnen trip in de Bay of  Islands via ons en wij zorgen voor een korting op de standaard prijs.

Camper ervaringen in Nieuw Zeeland

Meer camper ervaringen (reviews) lezen van onze klanten hoe hun” Camper huren  Nieuw Zeeland” camper- vakantie is bevallen? Lees ze op camperverhuur reviews 

terug naar homepage: Camper huren Nieuw Zeeland


Print Friendly, PDF & Email