WIFI in alle campers

18/02/2013 Uit Door

Nu WIFI in alle campers…

Het lijkt misschien iets kleins; Nu WIFI in alle campers…en dat is nog niet alles! ieuw Zeeland.

We hadden al de mogelijkheid internet  te gebruiken via een usb stick maar hoe maak je contact met je iPhone, iPad, Android of draadloze computer als er geen USB aansluiting is?

Het simpele antwoord is WIFI,

De uitdaging om het beschikbaar te maken zonder verbinding aan het vaste net, wat een beetje moeilijk is met een camper ūüôā hebben ¬†we overwonnen!

Dus; neem je laptop, IPhone, iPad of welk ander internet apparaat  mee. Door ons eigen systeem te gebruiken houden we de prijs van data in de hand, het zal aanzienlijk goedkoper uitwerken dan via een ingehuurd systeem die sommige camperverhuur bedrijven gebruiken mochten ze uberhaupt al de mogelijkheid hebben. Wij hebben nu draadloos internet WIFI in alle campers.

De meeste campings beschikken over een draadloos netwerk waarvoor je data kan kopen om te internetten. Deze optie valt aanzienlijk duurder uit dan ons systeem. Zeker als je de eerste 2GB gratis krijgt. De 2GB is meestal genoeg om tijdens je vakantie mail te checken en te ¬†versturen met wat foto’s of je Facebook up to date wilt houden. En laten we eerlijk zijn je bent op vakantie en wil zo min mogelijk op internet surfen?!

Alweer een goede reden om te boeken bij  Camper-verhuur-Nieuw Zeeland: Wifi in alle campers.

Print Friendly, PDF & Email