Reiservaringen Nieuw Zeeland

07/09/2013 Uit Door

Wij horen graag  de reiservaring van onze gasten, zeker als ze zo lovend zijn als die van Marijke en Jacob Jan.

Positieve reacties op onze campers

Niet alleen deelden ze  reisverslagen van hun reis door Nieuw Zeeland ze vonden het geen probleem als we de links hier vermelden. Erg leuk gefilmd met hun GoPro camera maar vooral  door hun techniek van filmen en monteren.

Bijvoorbeeld dit filpmje van  Wellington to Auckland in de door hun gehuurde Nexxo camper.

Hier hun review die te vinden ip op de site van Rankers, een review site voor Nieuw Zeelandse toeristen attracties en bedrijven die directe raakvlakken hebben met het tourisme in Nieuw Zeeland.

In jan-feb ’13 hebben wij de Nexxo 6 weken gehad en we hebben echt geen betere camper gezien! Hier zijn we ook vele malen op gewezen door mensen die hun nieuwsgierigheid niet konden verbergen.
We hebben een hele lijst aan voordelen:

FORMAAT: de camper is kleiner dan de meeste andere campers met deze faciliteiten.
INDELING: is heel efficient. Je kunt de voorste stoelen draaien, je kunt het bed omhoog klappen om er spullen onder te stallen en je hoeft het bed niet steeds om te bouwen, omdat er ook een vast zitje is. (vast bed)
– EXTRA’S: De camper is inclusief Wifi on board, een knappe tafel en stoeltjes, verrekijker, GPS, barbecue, zonnebrand, sandflyspray, peper/zout, olie, koffie en thee, een nacht+(lekker) ontbijt in de Baystay Bed & Breakfast en transfers van en naar het vliegveld. Onderdelen waar je bij andere verhuurbedrijven allemaal apart voor moet betalen!
– COMMUNICATIE: De communicatie met de eigenaren Nick en Rob verloopt heel soepel. Ze spreken namelijk Nederlands en willen je graag helpen met al je vragen. Ze kunnen ook helpen met het uitzetten van je route. Daarnaast zijn ze ook erg snel met antwoorden. Je stuurt de ene dag een mail en de volgende dag heb je antwoord.
– OPSLAGRUIMTE: De camper had enorm veel ruimte om spullen in neer te zetten/leggen. Ook de koelkast is van groter formaat dan de meeste campers.
VOLLEDIGHEID: Alles wat je nodig hebt zit er in. Voldoende servies (van alles 4 ipv 2), voldoende bestek, scherpe messen, genoeg pannen, 2 keukenhanddoeken, 2 theedoeken, 2 grote handdoeken, 2x beddengoed, alles.
TECHNIEK: krachtige motor (130 Multijet), gaat gemakkelijk de bergen door, stabiele wegligging, koelkast kon op 230V, 12V en gas, wat ook ideaal was.

Het geld meer dan waard! Bedankt!

Print Friendly, PDF & Email