Reviews

Hieronder een overzicht van Nederlandstalige reviews over ons en onze campers in Nieuw Zeeland. Voor onze Engelstalige (alle) reviews volg je deze link:  camper reviews

Al bij het doorzoeken van alle campersites viel Bay of Islands Campervans meteen op door zijn compleet aanbod. Mijn zoon had ook in Nieuw Zeeland rond gereisd en adviseerde ons een camper met vast bed te boeken. Dat had de Nexxo. Bovendien mooi compact en goed hanteerbaar. Het filmpje gaf ons een uitstekend beeld ervan. Daarbij bleek de communicatie met Nick en Rob prima te verlopen. We hebben van ons besluit met hen in zee te gaan absoluut geen spijt. De campervan bleek uitstekend te voldoen aan onze verwachtingen. Toen er onderweg een probleem optrad door atmosferische omstandigheden werd het prima opgelost zodat we onze reis weer konden voortzetten. We kunnen iedereen dan ook van harte aan bevelen van dit aanbod gebruik te maken. We hebben zo een hele mooie reis gemaakt.

 

Zoals beloofd terug in Nieuw Zeeland na ruim 3 jaar nu alleen het zuid eiland met een Nexxo campervan. Geluk met het weer maar winter momenteel, dus de diesel verwarming was top. Niet nodig in de zomer natuurlijk. Beide campers zijn makkelijk te rijden en compleet. Kortom geen spijt. We hebben weer genoten van Nieuw Zeeland! Wat een prachtig land. Rob en Niek wederom bedankt voor de service. Nog twee dagen voordat we de camper helaas moeten inleveren in Christchurch!

 

Bay of Islands Campervans is een adres dat wij graag aanbevelen. We hebben in januari vier weken rond gereden op het Noorder en Zuider eiland. De campervan rijdt makkelijk en het verbruik is gunstig. Aan harde zijwind heeft de campervan wel een hekel, maar er zijn in NZ niet zoveel plekken waar dat vervelend is. De campervan is geschikt voor twee volwassen. Met meer dan twee, ook met kinderen, is echt te krap. Groot voordeel van dit type camper: vast bed en zitje. De meeste compacte campervans in NZ hebben geen vast bed en dan moet je elke avond ombouwen. Bij de explorer van Rob en Nick wordt dit je bespaard!

De service van Rob en Nick is uitstekend en de uitrusting van de campervan is meer dan compleet. Het aantal pannen mocht van ons zelfs wat minder!

Print Friendly, PDF & Email
Share