Tourism Radio in je camper

23/08/2011 Uit Door

Tourism Radio?

What is Tourism Radio New Zealand

Wat is Tourism Radio?

Het is je  eigen persoonlijke  reisleider. Het zal een nieuwe dimensie toevoegen aan je vakantie  in Nieuw-Zeeland. Dit met behulp van de nieuwste GPS-technologie, deze persoonlijke gids wordt standaard geleverd bij de Bay of Islands campers. Sterker nog, ze zijn ingebouwd zodat je geen unit op de voorruit  hebt.

Je hoeft dus niets meer te missen. Mocht je in de buurt van een bezienswaardigheid komen dan zal Tourism Radio je op de hoogte brengen. Uiteraard blijft een goede voorbereiding en de uitgebreide route en camping atlas (standaard in onze campers) noodzakelijk. Echter, Tourism Radio is een geweldige aanvulling.Tourismradio

Tourism Radio biedt je:

Meer dan 2200 bezienswaardigheden – elke dag van je vakantie zal worden gevuld met interessante informatie. Alle lokale bezienswaardigheden, Landschappelijke hoogtepunten, verborgen schatten en attracties worden vermeld zodra je in de buurt rijdt.

Leer alles over – de geschiedenis van elk gebied, de geografie, de unieke flora en fauna, Maori invloeden, cultuur en nog veel meer.

lokale kennis van de beste dingen om te zien en te doen, de beste plaatsen om te verblijven met je camper en tips waar te eten.

Makkelijk Tourism Radio staat standaard op voorkeuze 1 van je autoradio.

Meer lezen over doe je hier: Tourism Radio.

Print Friendly, PDF & Email