Koffers in de camper?

20/08/2012 Uit Door

Tassen of koffers in de camper

Koffers of tassen?

Regelmatig krijgen wij de vraag: waar laten wij onze koffers in de camper als we Nieuw Zeeland gaan verkennen? Tegenwoordig heeft bijna iedereen van die mooie?! harde koffers in de meest fantastische kleuren. Handig als je in een hotel zit en je koffer verder niet hoeft rond te slepen. Maar wat als je een rondreis gaat maken met een camper?
Uiteraard kunt u de koffers achterlaten bij ons van Bay of Islands campers. Geen probleem dus met koffers in de camper.

Koffers in de camper?

Dit gaat natuurlijk alleen op als je met de camper vertrekt bij ons depot / B&B. Wil je echter de camper ergens anders ophalen en vooral ergens anders inleveren dan gaat het achterlaten van de koffers natuurlijk niet op. Je begrijpt dat je in een camper geen ruimte hebt om twee of meerdere koffers op te bergen. Je hebt kastjes om al je kleding neer te leggen en soms zelfs een kleine hangkast ( al adviseren wij geen “luxe” kleding mee te nemen)

Ons advies is gebruik een zachte koffer of nog beter een grote sporttas!sporttassen mee in de camper een goed idee
Deze tassen zijn meestal lichter in gewicht en qua inhoud gelijk of zelf groter. Wij gebruiken dit soort tassen al jaren en nooit problemen. 1 grote sporttas gebruik ik al 20 jaar! Uiteraard is het grote voordeel dat je na het uitpakken van de tas,deze plat gevouwen makkelijk ergens is op te bergen in de camper zodat je geen grote koffers in de camper hebt.

Terug naar camper huren Nieuw Zeeland  homepage

Print Friendly, PDF & Email