De perfecte manier om te reizen

Nieuw Zeeland verkennen per camper, vrijheid alom!

Reizen in Nieuw Zeeland

De beste manier om Nieuw Zeeland te verkennen is met een camper. Je stopt waar je wilt, hoe lang je wilt. Daarbij bieden we de mogelijkheid de camperhuur aan te vangen of te eindigen waar jij wilt, Auckland, Christchurch of …? Wij raden aan ‘Noord’ of ‘Zuid’ te rijden zodat je meer ziet in dezelfde tijd. Je hoeft immers niet terug naar de plaats waar je al geweest bent alleen om de camper terug te brengen!

Start at the Top

Wanneer je kiest om ‘Aan de Top’ te beginnen bieden wij een unieke gratis service: We begroeten je persoonlijk op Auckland-airport en brengen je naar onze accommodatie Baystay B&B. Geniet van een schilderachtige tocht naar het noorden alwaar je in 1 van de kamers (met eigen badkamer) kunt opfrissen. Vervolgens is er diner en een welverdiende 1ste nacht. De volgende ochtend, na het ontbijt, krijg je de camper uitleg en je avontuur kan beginnen. Rij via het westen over de ‘Twin Coast Discovery Highway‘ bezoek ‘Tana Mahuta‘; de reuzen Kauri boom in het Waipua bos en vervolg je weg langzaam richting het zuiden.

Zwemmen met dolfijnen

Wij zijn gevestigd in Paihia, in de Bay of Islands, beroemd vanwege bootcruises, zeevissen, en dolfijnen spotten.

Je moet ergens je camper ophalen en afgeven, dus waarom niet op deze ‘Must see Location’? Verken dit prachtige gebied, en boek een van de vele boottochten, eventueel inclusiefZwemmen met dolfijnen‘.

Inleveren waar je wilt

Ongeacht waar je begint, de kampeerauto kan ingeleverd worden waar je maar wilt (voorafgesproken locatie) om aan je individuele behoeften te voldoen. Slechts ‘noord’ of ‘zuid‘ rijden betekend meer tijd om te genieten, zonder te hoeven haasten of dezelfde weg nogmaals te rijden alleen om de campervan in te leveren! Wanneer je besluit om in het zuiden te beginnen en je ‘Eindigt aan de Top‘ bieden wij dezelfde gratis service met verblijf in Baystay B&B en transfer naar Auckland-luchthaven, zoals hierboven vermeld.

Maak je wensen kenbaar, wij bieden advies op maat!

Print Friendly, PDF & Email