Weerbericht Nieuw Zeeland

26/06/2013 Uit Door

Het weer in Nieuw Zeeland in de gaten houdenHet weer in Nieuw Zeeland kan zeer veranderlijk zijn. Er is o.a. een grote Nieuw Zeelandse hit  met de titel: Four seasons in one day. ( Crowded House) Als je een hele dag onderweg bent zorg dan dat je voorbereid bent. Zonnebrand! is heel belangrijk maar wellicht ook een warme trui of een regenjas? Ja alles mogelijk op 1 dag. De zon is zeer intensief  in Nieuw Zeeland, niet te vergelijken met Nederland. Nieuw Zeelanders zal je niet vaak op het strand zien liggen ‘bakken’. Vroeg in de ochtend of later in de middag zijn het beste om van de zon te genieten. Overdag is de schaduw van bijvoorbeeld een boom ideaal. Zorg dat je het weerbericht in de gaten houdt, zeker als je van plan bent om een ‘track’ te gaan lopen. Kalme rivieren en beekjes kunnen snel veranderen in snel stromende gevaarlijke watergangen.

Weer in Nieuw Zeeland App

Zelf hebben wij een app die naar onze mening duidelijke en accuraat is.  Alle plaatsen in Nieuw Zeeland kan je toevoegen of makkelijk opzoeken. Uiteraard zijn er tientallen apps als het gaat om het  weer in Nieuw Zeeland maar voor ons is het Accuweather. Uiteraard is deze app gratis en te vinden in de Appstore.

Weerbericht Nieuw Zeeland

Er zijn diverse site om om de hoogte te blijven.  Persoonlijk denken wij dat onderstaande links een goed weerbericht voor Nieuw Zeeland weergeven. Weeronline (Nederlandse site) Weer in Nieuw Zeeland Weatherzone

Terug naar Camper huren Nieuw Zeeland  startpagina

Print Friendly, PDF & Email