Lord of the Rings (Hobbit) tour

08/09/2013 Uit Door

U kan desalniettemin altijd de verrukkelijk mooie landschappen zien die dienst deden als decor voor de film. Uw verbeelding zal tot leven komen wanneer U de met mos omhulde moerasgebieden verkent, omgeven door de pieken van de met sneeuw bedekte Zuiderse Alpen.

Wellington: de thuisbasis van de cast en crew voor meer dan 3 jaar en de basis voor WETA Workshops en Peter Jackson, een aantal Wellington Lord of the Rings Citygebieden binnen de regio werden gebruikt voor het filmen. Mt Victoria werd gebruikt als de buitenste regionen van het graafschap en waar de Hobbits verborg om de Nazgul ontsnappen. Andere gebieden gemakkelijk bereikbaar vanaf Wellington zijn de verborgen schuilplaats van Rivendell en het kampement van Dunharrow.

Wellington is een gezellige stad  met heerlijke restaurantjes, winkelstraatjes en niet te vergeten het Te Papa museum wat je zeker niet mag missen! (gratis toegang) een bezoek aan dit museum kan je zo een paar uur in beslag nemen! DOEN… het Te Papa museum is the vinden aan de haven in het centrum van de stad.

Wellington-De coolste Little hoofdstad van de wereld – Lonely Planet. 2010

Uiteraard komen in deze trip ook de “normale” Nieuw Zeelandse hoogtepunten aan bod zoals Roturua, Maori cultuur en hotpools.

Steekwoorden voor deze camper LOTR trip door Nieuw Zeeland zijn:  Hobbiton, Matamata, Mount Doom,  Ithilien, WETA Workshops, Anduin rivier, de Tuinen van Isengard, en  Orthanc.

Offerte aanvragen? Camper huur offerte aanvraag

Print Friendly, PDF & Email

Pagina's: 1 2