Vakantiebeurs Jaarbeurs Utrecht 2019

03/01/2018 Uit Door

Camperverhuur Nieuw ZeelandCamper huren via de vakantiebeurs 2015

Regelmatig ontvangen wij emails met de vraag: Ik wil een camper huren in Nieuw Zeeland en ga naar de vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht? Staan jullie ook op deze beurs?

Kort maar krachtig: Nee

Wij zijn een kleinschalig camperverhuur bedrijf en gevestigd in Nieuw Zeeland. Onze  klanten komen 0.a. uit Nederland. We zouden naast de vakantiebeurs dan ook aan  beurzen in Australie, Amerika en Engeland moeten deelnemen.

Kleinschalig camperverhuur bedrijf

Wij willen het graag kleinschalig houden, Door op de beurzen te gaan staan zouden we net als “de grote jongens” honderden campers in de verhuur moeten hebben. Dit is juist iets wat wij niet willen.

Door het kleinschalig te houden krijgt jij als klant de persoonlijke service en behouden wij de “lifestyle” 1 van de redenen waarvoor wij in Nieuw Zeeland wonen.

Bij ons ben je geen nummer, wij helpen je op weg of checken je route die je heb samengesteld als je dat op prijs stelt. Kloppen de reistijden en is er nog iets bijzonders wat je wellicht niet in de route hebt staan, wij helpen graag.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben dan horen we het graag via ons contactformulier of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uiteraard is het de moeite waard of er een last minute camperhuur beschikbaar is.

Print Friendly, PDF & Email